Noiembrie 20, 2018
PRO TV 19 ani! Sorina Obreja: Despre job, fiică și adevărata fericire

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În această toamnă, PRO TV a împlinit 19 ani de activitate. Este o cifră semnificativă, căci nu orice canal de televiziune este în stare să se menințină atâțea ani pe piață, și nu doar să se mențină, ci să se dezvolte încontinuu, devenind tot mai bun. Mulțumită căror factori, acest lucru a fost posibil? 

Viata noastră ca post TV este ca și viața unui om. Ne-am născut pentru telespectatorii noștri, am învățat sa pasim si sa stam vertical. Ne-am prețuit libertatea și am transformat-o în intenția de a schimba în bine lucrurile în țară. Am fost ca niște adolescenți și ne-am urmat visurile cu perseverenta. Acum suntem la majorat, dar suntem aceeași copii și aceeași adolescenți — la 18 ani libertatea și echidistanță sunt ceea ce avem mai de preț.

 

Sunteți în echipa PRO TV de mai bine de 10 ani. Împărtășiți aceleași valori ca și canalul TV?

Valorile pe care le-am învățat la PRO TV sunt și valorile mele, sunt cele pe care le promovez în reportajele mele și cele pe care le trăiesc - sinceritatea, cumsecădenia, generozitatea.

 

 

Cum PRO TV-ul a sărbătorit ziua de naștere? 

În această zi mai mult ne este pe plac să oferim cadouri decât să le primim. Noi împărtășim emoțiile noastre cu telespectatorii, ne amintim cele mai frumoase istorii din trecutul nostru comun. Anume așa obișnuim să petrecem aniversarea PRO TV-ului. 

 

Cum obișnuiți să petreceți timpul cu fiica?

Mai întâi de toate cum avem puțin timp împreună – fugim în parc ca sa alergam, sa ne jucam în nisip sau sa ne dam în leagăn. Mai apoi, acasă învățam împreună sa citim, sa scriem, învățam cuvinte în limba engleza. Îi place si sa gătim împreună – ea decide și dictează rețete.

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din luna noiembrie 2018



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94413924217224