Noiembrie 16, 2018
Stela Dănilă: Prezentatoare TV
Stilul ei este o combinație de rafinament și comoditate. Adoră ținutele clasice, minimaliste și accesoriile, care oferă un aer nou oricărei ținute. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ținutele

Am în garderobă câteva costume care mă scot din încurcătură atunci când sunt în pană de idei ce să îmbrac. Ziua merg perfect cu o pereche de ghete, iar seara doar schimbi pantofii și ai o ținută elegantă fără prea mult effort.

 

Geanta

Îmi plac gențile micuțe pentru fiecare zi, dar prefer, totuși, valiza, pentru că pentru mine călătoriile sunt o parte importantă din viața mea. 

 

Parfumuri

Nu ies din casă fără să mă dau cu parfum, am mereu unul în geantă și în mașină. Cele din gama Chanel Chance sunt preferatele mele dintotdeauna, cred că mi se potrivesc și mă definesc.

 

 

Cosmetica

Atunci când vine vorba de păr, investesc în produse de calitate. După aranjarea zilnică de la muncă, îi fac o mască de două ori pe săptămână, iar la fiecare spălare folosesc spray termic și ser sau ulei pentru capete. De câțiva ani am descoperit produsele CHI, iar părul meu îmi spune mulțumesc.

 

Oskar

Oskar este un Red British de un an jumătate și este cel mai dulce motan din lume. Mă așteaptă mereu seara la ușă și așteaptă să îl iau în brațe. Știe și se simte ca un premiu Oscar în viața mea

 

Iwatch

Îmi plac ceasurile, dar de când am acest Iwatch, am uitat de restul accesoriilor. Este minimalist, se potrivește la orice ținută, dar cel mai important, este extrem de util! I-am cumpărat mai multe curelușe colorate, așa că le schimb după haine și dispoziție.

 

Cărți

Toată lumea știe că eu am o relație specială cu cărțile, am o întreagă bibliotecă acasă și fac shopping de lecturi în fiecare lună. Pentru mine o carte bună este cea pe care nu o poți lăsa din mână, nu simți nici foame sau somn și nu o uiți multă vreme.

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna noiembrie 2018.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94497537612915