Octombrie 12, 2018
Aerul curat: Cel mai bun remediu împotriva răcelii și gripei
Dorești să te protejezi pe tine și pe cei dragi de răceală și gripă? Toamna și iarna, numărul de microbi, viruși și bacterii din spațiile închise ating valori critice. Totuși, această problemă poate fi rezolvată cu ajutorul unui dispozitiv care curăță și hidratează aerul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sharp KCG60EUW

Sistemul climatic  Sharp KCG60EUW – o tehnologie unică care include umidificarea și purificarea aerului de la viruși și praf. Tehnologia Plasmacluster distruge impuritățile și bacteriile dăunătoare nu în interiorul dispozitivului, ci chiar direct în aer. Un sistem special asigură umidificarea atentă a aerului fără a afecta mobilierul și plante din încăpere. Complexele climatice Shark sunt echipate cu senzori care ajustează automat funcționarea dispozitivului în funcție de nivelul poluării și umidității.

Modelul Sharp KCG60EUW hidratează și curăță în mod eficient aerul în încăperi de până la 50 de metri pătrați.m.

Curatarea aerului Sharp KCA50EUW asigură umidificarea, ionizarea și purificarea aerului într-o încăpere de până la 38 de metri pătrați.

 

Panasonic F-VXL40R-S

Modelul Panasonic F-VXL40R-S este proiectat special pentru camere pentru copii. Acest dispozitiv curăță camera de particule mari și mici de praf, bacterii, viruși, alergeni, mirosuri neplăcute și impurități nocive, hidratează și ionizează aerul. Dispozitivul funcționează manual și automat, echipat cu protecție pentru copii. Un dispozitiv indispensabil pentru persoanele care suferă de alergii, inclusiv părul de companie. Complexul climatic Panasonic F-VXL40R-S vă va oferi prospețime, curățenie și confort în casă, va oferi un microclimat sănătos. Modelul Panasonic F-VXL40R-S este proiectat pentru camere cu o suprafață maximă de 30 de metri pătrați. 

Modelul Panasonic F-VK655R-N asigură umidificarea, ionizarea și purificarea aerului într-o încăpere de până la 40 mp.

 

maximum.md

tel: 54-54-54

 

Mai multe modele veți găsi la rețelele de magazine MAXIMUM sau pe site-ul WWW.MAXIMUM.MD

 

Citiți continuarea articolului în noul număr din luna octombrie 2018 din revista AQUARELLE



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85034084320068