August 02, 2018
Împreună: Olga și Eugen Crudu
S-au cunoscut la o ceașcă de cafea, au jucat nunta în stil de "cafea", în perioada sarcinii doreau să-și numească fiul Eugen, însă, până la urmă l-au numit până la urmă Daniel... Spontani, energici, pozitivi, cuplul din rubrica noastră - top manager Möbel Land, Olga Crudu și soțul acesteia - Eugen, care ne-au povestit despre viața lor familiară. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cafeaua  – este mereu o idee minunată
 

Eugen
Noi ne-am cunoscut cinci ani în urmă, era o întâlnire de afaceri. Sincer, la această întâlnire trebuia să fie colegul meu, dar văzând-o pe Olga, am decis să rămân. (Râde.) Mie mi-a plăcut de-odată vocea și aspectul fizic al Olgăi, eu am observat de-odată că are studii și că este educată. 

 

Olga
Am simțit o atracție imediată, de parcă timpul s-a oprit în loc, ne uitam unul la altul, și uitasem unde ne aflăm. În acea perioadă, eu lucram în domeniul restaurantelor, și venisem în acea companie pentru a ameliora un conflict mai vechi. După cum vă dați seama, de data aceea, în prezența lui Eugen, totul a fost rezolvat rapid și pe o notă pozitivă (Râde.) Ca semn al reconcilierii, i-am dat lui Eugen și colegului său un certificat pentru două cești de cappuccino.

Eugen
Eu am întrebat-o pe Olga, ce să fac, eu nu am cu cine bea cafea. Olga a fost puțin surprinsă, iar eu i-am propus: "Veți bea cafea cu mine?".  De-aici a și început relația noastră.

Olga
Această întâlnire neobișnuită a avut loc într-o duminică, la ora două ziua. (Râde.)

 

Mare, șampanie, " Da!"
 

Olga
Noi am început să ne întâlnim pe 20 decembrie, iar anul 2013 l-am întâlnit deja împreună. Relația noastră se dezvolta foarte rapid. Pe 14 februarie, Jenea a făcut o "repetiție" la cererea în căsătorie. El mi-a luat telefonul mobil și mi-a schimbat statutul la telefon: Logodită. 
Toți au început să mă felicite, eram șocată și eram sigură că după aceasta va urma cererea oficială.

 

Eugen
Pe 8 martie, în Odessa, în compania celor mai buni prieteni, eu am cerut-o pe Olea de nevastă. Lumânări, petale de trandafir, șampanie de dimineață - tot cum se cuvine. (Zâmbește.)

 

Olga
A fost atât de emoționant! Jenea mi-a spus lucruri foarte frumoase. Eu chiar am și lăcrimat. (Zâmbește.) Când ne-am întors acasă, Jenea m-a cerut în fața mamei mele.

 

 

Nunta în stil de cafea
 

Olga
S-a întâmplat în anul 2013, anul care este considerat cu "ghinion". De aceea, noi am hotărât să ne căsătorim în anul următor, pe data de șase iunie. Inițial ne gândeam să chemăm la nuntă 50 de oameni, dar până la urmă au ieșit 100, și dintre aceștia erau doar cei mai apropiați prieteni și rude. Noi am avut o nuntă modernă și foarte veselă, din momente tradiționale am folosit doar "Colacul miresei". Toți dansau, cântau și se distrau. Ceremonia matrimonială era în stil de "cafea". Predominau culorile cafeniu și alb, invitațiile și decorul era făcut din elemente de cafea, pe masă erau flacoane cu boabe de cafea - aroma în sală era nemaipomenită!  

Eugen
Noi imediat am decis ca nunta să fie în astfel de stil, pentru că ne-am cunoscut sorbind din ceștile de cafea. Și-n ziua de azi, cafeaua este băutura noastră preferată. Alături de ea noi începem fiecare zi.

Citiți în întregime articolul nostru în noul număr al revistei AQUARELLE 2018, din lunile iulie-august 2018! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81825995445251