Ianuarie 24, 2018
proESTETIC: Lifting facial în lipsa operației chirurgicale
Pielea matură are nevoie de îngrijire specială, dar deseori procedurile uzuale nu mai produc rezultatul dorit. Înseamnă oare acest lucru că e timpul să apelăm la chirurg? Din fericire, cosmetologia modernă ne permite să amânăm acest lucru, propunându-ne o soluție eficientă pentru liftingul facial non-chirurgical, cu ajutorul medicamentului - Sculptra.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tinerețe fără operație chirurgicală

Sculptra – medicament de injectare pe bază de acid polilactic, a cărui funcție principală este de a stimula producerea colagenului natural în piele. Sculptra – acesta nu este o "injecții de frumusețe" care netezește ridurile adânci, acesta este un mijloc de a obține efectul de lifting facial, fără a recurge la chirurgia plastică. Sculptra ajută la reducerea ridurilor de pe față, din zona decolteului și a gâtului, datorită producției active de colagen natural și elastină din piele. După utilizarea injecției Sculptura, vei simți și vei vedea o întinerire facială fără a-ți schimba personalitatea. 

 

Proceduri fără reacții adverse

Acidul polilactic, care este la baza injecției Sculptura, este o substanță prietenoasă, care intră în contact cu corpul, fără reacții alergice sau orice alte efecte negative ale procedurii. Va fi doar o inflamație mică care va dispărea peste doar câteva zile. Însăși procedura, nu este dureroasă, pentru că în timpul procedurii se folosește anestezia locală. Acidul polilactic se dizolvă fără reziduuri în organism, astfel încât acesta nu poate dăuna sănătății.

Rezultatul procedurii depinde, în mod special, de profesionalismul cosmetologului. De aceea, aveți încredere doar în specialiștii cu experiență. În clinica de medicină estetică ProESTETIC, veți primi garantat un serviciu profesionist de la medici cu experiență. 

 

Efect garantat

Medicamentul produs în America, Sculptra, este de mai mult de 20 de ani pe piața mondială. Tot acest timp, milioane de femei din întreaga lume au demonstrat eficiența preparatului. Operația plastică nu mai este unicul remediu împotriva îmbătrânirii, care ajută la redobândirea tinereței. În zilele noastre, cu bătrânețea luptă medicamentul Sculptra, îndepărtând ridurile nazolabiale, îmbunătățind forma feței, eliminând flambibilitatea pielii. De asemenea, medicamentul are un efect benefic asupra stării pielii. Chiar și după prima procedură, se îngustează porii, se îmbunătățește culoarea pielii, devenind mai sănătoasă. Efectul procedurii durează aproximativ doi ani.

Chișinău, str. Dumitriu, 37.


Tel: 068060660

www.proestetic.md
proESTETIC

 

Citiți în întregime articolul, în noul număr al revistei AQUARELLE, ianuarie-februarie 2018! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62655353546143