Aprilie 29, 2021
5 elemente esențiale pentru servirea mesei de Paște

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Masa de Paste reuneste în jurul ei întreaga familie, de aceea ne dorim ca totul să decurgă perfect în această zi. În acest articol vei descoperi 5 elemente esentiale care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paste și care te vor ajuta la o servire ireprosabilă.

  • SET DE FARFURII

Ocazia, stilul și materialul sunt elementele pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi un set de farfurii. Această sărbătoare este specială, motiv pentru care un set de farfurii pentru evenimente speciale este un must-have pentru masa de Paște.  

Atunci când alegi un set de farfurii pentru ocazii speciale, trebuie să ai în vedere forma, designul și culoarea. Acest serviciu va fi utilizat atunci cand vei avea musafiri, de aceea trebuie să fie unul cu totul deosebit: elegant, rafinat si cel mai important pe gustul tau! Ia în calcul materialul din care este realizat setul de farfurii. Ceramica este un material practic. Portelanul este un material mai scump dar prezintă o calitate superioară, caracteristicile sale fiind: strălucire, durabilitate, rezistență în timp

Pentru cei mici, copilașii, există vase din melamina, foarte rezistente dar în același timp eco-friendly. 

Alege desingul setului de farfurii în funcție de stilul bucătăriei tale, dar ține cont și de trendurile momentului și preferintele tale

  • PLATOURI ȘI TĂVI PENTRU SERVIT

Pentru că Paștele este o sărbătoare de primăvară, alege să dai o notă revigorantă mesei, cu platouri viu colorate sau cu imprimeuri florale. Bucatele preparate de dumneavoastră vor fi servite de cei dragi într-un ambient plin de culoare și armonie.

Tavile din portelan pot fi alegerea perfectă pentru această ocazie. Pe lângă rolul funcional pe care îl au, acestea pot fi asortate cu farfuriile astfel încât să existe o unitate de stil și culoare în cadrul mesei.

  • TACÂMURI

Tacamurile pot completa aspectul mesei de Paște într-o maniera inedită. 

  • CEȘTI DE CAFEA

O cafea gustoasă completează o masă savuroasă! 

Poți alege un set care să se potrivească cu restul veselei sau un set de cești de cafea complet alb gravat cu modele geometrice.

  • CEȘTI PENTRU CEAI

Ceaiul este una dintre cele mai consumate băuturi din lume. Fie că este consumat în scopuri terpeutice sau doar pentru relaxare, ceaiul oferă numeroase beneficii.

Bucură-te de savoarea și gustul desăvârșit al unui ceai de calitate servit în căni care-ți vor încânta privirea!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0636727809906