Noiembrie 23, 2020
4 accesorii esenţiale pentru o femeie modernă
Unul dintre marile avantaje pe care le au accesoriile este faptul că pot exprima personalitatea şi gustul fiecărei persoane. Iar pentru femeile moderne, care sunt în continuă mişcare şi au un stil de viaţă plin de provocări, acestea au un loc binemeritat în garderobă, scrie okmagazine.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

SmartWatchul

Când au apărut, în 2013, Smartwatch-urile erau în mare parte purtate de bărbaţi, în special din cauza dimensiunilor foarte mari. Astăzi, ceasurile inteligente sunt incredibil de elegante şi practice, ceea ce le transformă într-o achiziţie utilă pentru orice femeie modernă.

Sunt perfecte pentru utilizarea zilnică. De la sms-uri, e-mail-uri, monitorizarea stresului şi a somnului, valoarea pulsului şi a numărului de paşi, până la monitorizarea activităţilor precum jogging-ul sau sesiunile de aerobic, cu un smartwatch ai toate informaţiile la încheietura mâinii.

Bijuteriile

De mii de ani, bijuteriile au jucat un rol important în viaţa femeilor. Încă din antichitate femeile au folosit bijuteriile pentru a evidenţia frumuseţea sau pentru a simboliza încrederea, înţelepciunea, eleganţa şi prosperitatea. Aceste lucruri sunt încă valabile.

Iată de ce bijuteriile reprezintă un accesoriu valoros:

- Pot completa orice ţinută;

- Reprezintă o investiţie foarte bună, după cum spune Michael Khoridpour, expert in bijuterii. 

- Te fac să te simţi specială şi încrezătoare;

- Pot avea valoare sentimentală.

Ochelarii

Fie că sunt de vedere, de soare sau pentru a bloca lumina albastră, ochelarii nu ar trebui să lipsească din geanta ta. Partea super este că poţi găsi o pereche de ochelari exact pe gustul tău. Sunt o mulţime de modele de rame şi lentile - în ultimii ani chiar şi marile case de modă au intrat pe acest segment de piaţă.

Alege întotdeauna dimensiunea ramei în funcţie de forma feţei tale. De exemplu, ramele pătrate nu sunt potrivite pentru oricine, iar cele rotunde sau ovale arată fabulos pe majoritatea feţelor.

Genţile

Cu siguranţă ai cel puţin geantă de mână sau chiar o întreagă colecţie întreagă din care să alegi. Totuşi, oricând poţi alege să faci o nouă achiziţie. În acest moment sunt la modă genţile cu lanţuri, franjuri şi plicurile supradimensionate, care vor rămâne în top pentru o perioadă bună de timp. Dacă nu te poţi decide cu privire la culoarea genţii, poţi alege oricând una care se potriveşte cu orice ţinută: negru, espresso, crem, bej neutru sau roşu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2573039531708