August 30, 2018
TOP 5 greșeli de machiaj care te fac să pari mai bătrână
Orice femeie de-a lungul timpului a învățat care tip de machiaj i se potrivește cel mai bine. De multe ori însă, poate folosi niște trucuri, fără să o știe, care o poate face să pară mult mai matură.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Nu alegi culoarea corectă a fondului de ten

O culoare nereușită a fondului de ten te va face să ai un aspect fals, îmbătrânit. Nu testa fondul de ten pe mână, pentru că nu coincide cu culoarea reală a pielii. De aceea, e mai bine să o testezi direct pe față sau pe gât. 

 

 

 

2. Stratul gros de fond de ten

Atunci când aplici prea mult produs pe față, el se va acumula în pliruile ridurilor, iar acest lucru va fi vizibil. Pentru a scăpa de acest supradozaj de fond de ten, apasă pe zonele cu riduri adânci un burete de machiaj curat, care va absorbi excesul de machiaj.

 

 

 

3. Aplici blush în zonele necorespunzătoare

Dacă aplici blush numai pe zona cea mai înaltă a pomeților, vei obține două cercuri deloc naturale și ciudate. Dacă aplici prea jos pe pomeți, riști ca trăsăturile feței să pară trase în jos, ceea ce adaugă ani în plus pe chipul tău. Pentru un strop de culoare și o strălucire tinerească, atinge ușor pensula de blush de-a lungul pomeților, începând din zona de sub centrul ochilor și trasând în sus, către exterior.

 

 

 

4. Folosești un ruj de culoarea închisă

Pentru că de-a lungul timpului, buzele își pierd din volum și se subțiază, mai bine nu opta pentru culorile închise. Rujurile întunecate la culoare vor face să pari mai bătrână din cauza că buzele vor părea mai subțiri, și ridurile de deasupra lor se vor evidenția. Dacă totuși folosești rujul de culoarea închisă, trebuie să optezi pentru un creion de buze de culoarea lor naturală. Acest truc va face ca buzele să pară mai mari. 

 

 

 

5. Nu alegi corect nuanța corectorului

Încercarea de a acoperi cearcănele cu un corector cu o nuanță prea deschisă sau prea închisă va accentua și mai mult zonele de culoare închisă de sub ochi. De asemenea, evită produsele cu tonuri verzi, care evidențiază umbrele. În locul acestora, alege o culoare cu tonuri de piersică sau cu subton galben, care neutralizează nuanțele vineții ale cearcănelor.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69449758529663